Servicii

Cum te putem ajuta

Mai jos poți vedea lista completă de servicii stomatologice oferite de echipa INO Dental. Pentru orice întrebare legată de prețuri și servicii te rugăm să ne contactezi!

08 Clean Tooth

Estetică Dentară

Un zâmbet sănătos și frumos a devenit o necesitate. Ne asigurăm de faptul că oferim cele mai bune servicii de cosmetică dentară, prin tehnici moderne și non-invazive.

Vezi prețurile…

27 Toothbrush

Profilaxie

E mult mai important să prevenim decât să tratăm așa că la INO Dental îți venim în ajutor cu sfaturi utile când vine vorba de igiena orală – tehnici de periaj corect, utilizarea corectă a aței dentare, folosirea periuțelor interdentare, igiena lucrărilor pe implanturi, igiena lucrărilor mobilizabile și fixe.

Vezi prețurile

06 Healthy Tooth

Endodonție

Ne dorim să îți păstrezi dinții naturali și sănătoși cât mai mult timp așa că am investit în servicii profesioniste prin care să ne ocupăm de sănătatea și tratarea canalelor dentare.

Vezi prețurile

13 Tooth Impaction

PEDODONȚIE

Sănătatea orală a copiilor este foarte importantă așa că tratarea dinților de lapte este esențială. Un zâmbet sănătos se dezvoltă încă din copilărie. Te asigurăm că vizita celui mic la stomatolog va fi o experiență plăcută iar cel mic își va dori să revină.

Vezi prețurile

03 implant

PROTETICĂ DENTARĂ

Pentru o dantură echilibrată, atât din punct de vedere funcțional cât și estetic, oferim servicii de protetică dentară de cea mai bună calitate.

Vezi prețurile…

21 Tooth Drill

ODONTOTERAPIE

Cariile sunt atât inestetice, cât și o adevărată provocare pentru sănătatea noastră. Odontoterapia se ocupă cu tratarea cariilor, efectele și complicațiile acestora. E necesar să știm totul despre inamicii zâmbetului perfect.

Vezi prețurile

10 Teeth

PARODONTOLOGIE

Sănătatea gingiilor este la fel de importantă precum cea a dinților. Ne mândrim să avem în echipă parodontologi experimentați care au tratat cu succes numeroase cazuri provocatoare de gingivită și parodontită.

Vezi prețurile

04 Extraction

CHIRURGIE & IMPLANTOLOGIE

Bineînțeles că ne propunem să salvăm fiecare dinte, dar chiar și așa, apar situații în care extracția devine inevitabilă.

Din fericire, avem o echipă de profesioniști care se mândrește cu reușite în cazuri de o dificultate extremă! Poți apela cu încredere la noi pentru că nicio provocare nu ne va pune probleme.

Vezi prețurile…

11 Braces

ORTODONȚIE

O anomalie dentomaxilară poate duce la complicații cu adevărat grave. Misiunea noastră este să ne asigurăm că toți pacienții noștri au o mușcătură sănătoasă (reglarea ocluziei) și o dantură dreaptă și frumoasă.

Vezi prețurile